Hoe zijn de pakketten en cadeaus ontworpen?
De pakketten en cadeaus zijn door Blije Bolle Buik zelf ontworpen. Bij het ontwerpen is er steeds gekeken naar de ontwikkeling van de baby of de behoefte in de zwangerschap. De ontwerpen zijn vervolgens uitgebreid getest en tenslotte met liefde samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld goed gekeken hoe een baby een knuffel beetpakt, welke kleuren prettig zijn.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van de mooie ontwerpen, wij hebben in ieder geval met heel veel liefde de pakketten en cadeaus ontworpen.

Zijn de pakketten en cadeaus ook leuk voor na de zwangerschap?
Zeker! Veel pakketten en cadeaus zijn ook nog leuk als de baby eenmaal geboren is.

Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om in de kraamtijd Knuffel-geluk te maken (al dan niet met bijtring). En het baby plaatjesboek is ook altijd een mooi (kraam)cadeau.  
Iets maken en cadeau doen geeft altijd een goed gevoel.
Het grote broer/zus pakket is iets meer op de zwangerschap zelf gericht, maar de mini-me knuffel is zeker fijn als de baby eenmaal geboren is. De grote broer/zus heeft immers steeds een eigen baby bij de hand. 

De (kraam)cadeaus zijn leuk om te geven of te kopen tijdens de zwangerschap of juist als de baby geboren is.
Zo is Dubbelknuffel is een ideaal cadeau als de baby last heeft van darmkrampjes.

Zijn de pakketten en cadeaus veilig?
Absoluut! Bij het ontwerpen van de pakketten en cadeaus hebben we steeds gelet op de veiligheid van je kind. Zo hebben we alleen 100% natuurlijke materialen gebruikt en zijn alle materialen gecertificeerd. Het is belangrijk om te zorgen dat de baby veilig is. Ook de ontwerpen zijn veilig, dus geen uitstekende of losse onderdelen. Zorg bij het maken van de knuffels dat je goed de instructies opvolgt over het vastnaaien. Controleer geregeld of alles nog goed vast zit.
Uiteraard hebben we ook gelet op het milieu, dus geen overbodig (verpakkings)materiaal, eerlijke inkoop partijen en materialen.

Andere vraag of suggestie
Heb je nog een andere vraag, neem dan even contact met ons op, we helpen je graag. Je kunt ons ook bellen of mailen.  
Ook leuk als je een suggestie hebt voor een nieuw pakket om contact met ons op te nemen.

 

 

© 2021 - 2024 Blije bolle buik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel